donderdag 20 juni 2013

Basisinkomengarantie en Olie

[oil%255B5%255D.jpg]Welnu Olie valt onder de Hulpbronidentiteit die door Iedereen Benodigd is, wat In Feite een Nationale Hulpbron / Rijkdom is. Dus het Voorstel is dat de Totale Olie-industrie Genationaliseerd wordt, dat Olie iets is dat zowel de Basisinkomengarantie Faciliteert als Ook de Economische Groei Faciliteert; dat de Prijs Stabiel gehouden wordt; dat de Winst Duurzaam is om de Burgers van een Land te Ondersteunen; en de Landen die Geen Toegang hebben tot Olie of Gas Ondersteund worden door Overeenkomsten om het voor hen Mogelijk te maken om Ook een Basisinkomen te Faciliteren en het voor hun Economie Mogelijk te maken om Stabiel te zijn, zodat er een Stabiele Internationale Handel is waar Mensen en Landen Goederen voor een Billijke Prijs Kunnen Uitwisselen. Waar als één land Meer Produceert in Eén bepaald Punt dan Een Ander, dat dat Wereldwijd Gedistribueerd wordt om voor Alle Burgers van de Wereld Beschikbaar te zijn, omdat Productie in zichzelf van Goederen die Afhankelijk zijn van de Aarde specifiek, direct - zoals Voedsel en Fruit en Grondstoffen - op een Effectieve Manier Gedistribueerd Zouden moeten kunnen worden waar de Winst als zodanig wordt Gestuurd om Specifiek Burgers te Ondersteunen.

Kapitalisme in termen van Waar iemand dan zal Komen aanzetten met het Vernuft iets Buitengewoons te Produceren waar Mensen Meer voor Betalen, zou gebaseerd dienen te zijn op het Verbeteren van de Levensstijl op Aarde, dus de Producten gebaseerd op het Nemen van Grondstoffen en er iets uit Creëren. Het punt van de Enkelen die voordeel halen uit Grondstoffen alleen maar omdat zij Schijnbaar 'het Land Bezitten' door generaties - hetgeen in Alle gevallen indien men het Onderzoekt, Altijd Genomen is Van Iemand die het Daarvoor Bezat en Diegenen waren normaal gezien je Natuurlijke Mensen die in een Bepaald Gebied Leefden = dat is gewoonweg Niet Acceptabel omdat dat Armoede Veroorzaakte en dat In Feite Elk ding dat Gedaan wordt op een Manier om de Distributie van Hulpbronnen/Rijkdommen in het Voordeel van de Burgers van een Land te Beperken een Daad van Verraad is Tegen het Land en de Burgers; omdat de Overheid aan het einde van de rit Is dat wat de burgers Vertegenwoordigt en Elk ding dat Gedaan wordt om de Burgers te Schaden = is er om de Overheid te Schaden wat Indirect Burgers zijn en zo een Vorm van Verraad is. Dat is onacceptabel. 


Onze definitie van wat Wettig is en wat Crimineel is dient Uitgezocht te worden zodat we Vooruit kunnen Bewegen in een Stabiele Wereld en Al dit Misbruik Stoppen dat Allemaal plaatsvindt in de Naam van Controle en Winst.

Er zijn Simpele Oplossingen voor deze Problemen en er zijn Gemakkelijke en Effectieve Manieren met welke Alle Mensen in de Wereld
op een Zeer Snelle Wijze Ondersteund kunnen worden. De Situatie in de Wereld is Extensief aan het Groeien waar Bedrijven Veel Sneller in Problemen Raken; er tekenen zich Grote Problemen af aan de Horizon en Velen kunnen 'de kneep voelen' - De Wereldwijde Recessie zal zich Verdiepen en Veel Erger worden, dus Actie Dient Nu Ondernomen te worden. En binnen een Kleine Paar Jaar kan Men een Nieuw Systeem op zijn Plaats hebben dat van Elk Mens Alleen maar Eén Ding Vereist: een Verandering van Geest, een Verandering van Hart, om je Hart te Openen om Ook Rekening te houden met Andere Mensen en Niet Alleen Jezelf.

Day 423: Basic Income Grant and Oil
Leef vanuit het Hart, Dierbaren!


Dit is een vertaling naar Creation's Journey to Life Day 423: Basic Income Grant and Oil

Day 423: Basic Income Grant and Oil

Lees ook
Basisinkomengarantie en Pensioenen  
Basisinkomen en Genationaliseerde Hulpbronnen/Middelen
Basisinkomen en Minimumloon 
Basisinkomengarantie en de Nationalisatie van Banken

2 opmerkingen:

 1. Het is m.i. zo dat ALLE natuurlijke grondstoffen zijn bestemt voor alle mensen op deze planeet.
  Ik wil even benadrukken dat WATER een gemeenschappelijk bezit is en toegankelijk moet zijn voor ieder. Water is geen handels waar!
  Let op de CEO van Néstle, die onlangs heeft verklaard, dat water commercieel beheerd moet worden.
  Alle grondstoffen moeten dus NON commercieel gewonnen en verwerkt worden, het mag duidelijk zijn dat grondstoffen alleen tegen kostprijs AANGEBODEN mogen worden. Het zal een lange weg zijn, maar we moeten er voor knokken, "de herverdeling".
  Ook de oppervlakte van de aarde moet beshikbaar zijn voor burgers, om zo, indien gewenst, men groente, fruit, en pluimvee kan verbouwen/houden.
  Ik stel voor dat er nú op kleine schaal wordt begonnnen, een goed begin is naast de opbrengst ook een duidelijk signaal dat deze benadering leeft en vatbaar is voor practische uitvoering, dus een draagvlak.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je bijdrage. Zeker, alles is van de Aarde en daarmee van iedereen. Zo ook water en alle andere grondstoffen, zie ook onze andere blogs over Basisinkomen en nationalisatie. Het zal inderdaad een zeer lange weg zijn waarvan een belangrijk deel is de mensheid te onderwijzen. Het begin op kleine schaal zal niet gaan zonder dat we tevens de politieke weg bewandelen. Zelfverandering is belangrijk om te kunnen Zien wat het beste is voor iedereen, maar politiek blijft de manier om het systeem te veranderen.

   Verwijderen