donderdag 29 augustus 2013

Dag 371 De Geesten van Mensen worden Steeds Onvoorspelbaarder en Onvoorspelbaarder - Wat te Doen?

In relatie met het blog van gisteren Dag 370 Een man die boos wordt, ontmand zichzelf heb ik een aantal bruikbare antwoorden gekregen m.b.t. wat te doen in geval van reactieve mensen - waaronder deze:
Ik zou aanraden om een beetje 'terug te stappen', ruimte tussen jou en de persoon te waarborgen wanneer/als ze 'op je af willen komen' - je ruimte hebt om te bewegen, dus als je ziet dat ze reactief zijn en je bent heel dichtbij, neem een ​​stap terug. Of je kan spreken, is afhankelijk van hoe reactief ze zijn - als ze STOMENDE zijn, spreek dan niet - omdat ze in een bezetenheid zijn, het beste is hen te laten zijn en je gaat. Als ze mild irritant/reactief zijn - geen volle bezetenheid, kun je hen vervolgens in een stabiele stem vragen om niet met je op die manier te spreken, maar het zou prefereren dat ze je liever rustiger zouden aanspreken. 
Sunette Spies


Ik stel mezelf ten doel mezelf zodanig te scripten dat ik adequaat kan handelen als wat het beste is voor leven. 

Ik stel mezelf ten doel meer gewaar te worden wanneer ik communiceer/interactie heb met mensen.

Ik stel mezelf ten doel niet in reacties/ego te willen zijn.

Ik stel mezelf ten doel ervoor te zorgen ten alle tijden stabiel te willen zijn.

Ik stel mezelf ten doel gewaar te zijn om niet onnodig dingen in anderen "te starten/activeren".

Ik stel mezelf ten doel gewaar te worden of ik kan spreken -- ik stel vast van hoe reactief iemand is.

Ik stel mezelf ten doel als iemand STOMENDE is niet te spreken, omdat ze in een bezetenheid zijn en ik hen het beste laat zijn en ik ga.

Ik stel mezelf ten doel dat als iemand mild geïrriteerd/reactief is en niet in volle bezetenheid is, hem/haar vervolgens in een stabiele stem te vragen om niet met mij op die manier te spreken, maar aan te geven dat ik het zou prefereren dat ze me liever rustiger zouden aanspreken.
 

1 opmerking: