zaterdag 31 augustus 2013

Dag 372 Het Is Officieel Nu: € 880,= is Geen Leefbaar Inkomen!

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb me niet te realiseren dat in een Wereld waar Producten Goedkoper Gemaakt worden er Meer en Meer mensen Werkeloos worden, dat Goedkope Goederen Waardeloos zijn als er Minder Mensen zijn die ze kunnen kopen omdat zij GEEN Inkomen hebben. >>

Mijn/het geld is vrijwel op op een tientje na en het duurt nu nog 6 dagen voor het bedrag dat als aanvulling op mijn loon wordt gestort door 'Sociale Zaken', meestal een bedrag van zo rond de €650,=. A.s. dinsdag krijg ik nog een tussentijdse loonstorting van uren die ik deze week gewerkt heb als postbezorger wat hooguit enkele tientjes zal bedragen. Ik kan dus van € 880,=  niet rondkomen! Zou ook niet moeten maar helaas hebben we te maken met een ongelijk en onrechtvaardig geldsysteem en dus is het wel de realiteit van de dag. Ik heb tot ik de Desteni groep niet echt kunnen staan voor dat het krijgen van voldoende geld gewoon een mensenrecht behoort te zijn, zonder dat daar allerlei voorwaarden aan vastzitten. Dat het absurd is dat enkelen vrijwel al het geld bezitten doordat we dat toegestaan en aanvaard hebben als onze realiteit.mensenrecht, gelijk rechtHieronder een staatje van mijn financiële situatie sinds driekwart jaar. En dan durven er nog 'mensen' te beweren dat de uitkeringen omlaag moeten. Deze mensen moeten eens stevig met Zichzelf in conclaaf over de mate van demoniciteit die men in zichzelf toestaat en aanvaard.
Mijn Inkomsten per maand
Uitkering + loon                                                 € 880         
Zorgtoeslag                                                       € 88        
Huurtoeslag                                                      € 207               
Minimabeleid € 22 (omgerekend per maand)  Niet mee te tellen
Vakantiegeld € 24 (omgerekend per maand    Niet mee te tellen


Totaal                                                                 € 1175                                                    
----------------------------------------------------------------------------------------
Mijn Uitgaven per maand
Huur                                                                 € 477,01  
Water                                                               € 11,37     
Eneco                                                              € 104        
Inboedelverzekering                                           € 11      
Zorgverzekering                                                 € 130               
Belastingdienst                                                 € 20 terugbetalen Zorgtoeslag
Argeweb                                                           € 4,95                
KPN 3-in-1 abonnement:                                    € 44,56             
Tele2 abonnement                                             € 38                                                                        
Openbaar vervoer                                               € 0     
Boodschappen (+ Saffy de poes):                       € 300,= + € 30 Saffy haar eten

[Brommerverzekering                                         € 175 per jaar [momenteel regeling met ex: hij betaalt]  


Totaal                                                               € 1170,89                                                    
-----------------------------------------------------------------------------------------
Over per maand                                                 € 4,11


voor kleding, schoenen, kat, reparaties aan apparaten, fiets, onverwachte kosten, aanschaffen


Dus, boodschappen moeten echt veel minder! Veel te krap “Over per maand” zo.

N.B.. Tot zover dit Google doc copietje waarin dit betreurende staatje staat opgetekend. Let wel! er zijn op aarde over de 3,5 miljard mensen die onder de broodlijn 'leven'.
***

Ik moet volgende week - voor de storting - dan even kijken of ik inderdaad die € 4,11 overhou. Bwoohhahahaha. Tot dan zal ik dan toch mijn spaargeld van € 450,= moeten aanspreken om te kunnen eten/overleven. Dit kan ik evenwel niet lang genoeg doen totdat er een Leefbaar Basisinkomen is; ook de kans op een baan binnen afzienbare tijd is gering voor mij en voor velen met mij. Ikzelf ben een gefuckte intellectueel / wandelende databank die geen vak/kunstje als zodanig heeft geleerd om in dit systeem te kunnen functioneren.

In plaats dat ik MEER uit kan geven aan producten en dienstverleningen van bedrijven kan ik minder tot niks uitgeven wat als gevolg heeft dat de bedrijven minder binnen krijgen. Die bedrijven moeten daarvoor weer mensen ontslaan die ook dan in de WW of bijstand komen en dan minder tot niks kunnen uitgeven. Dit is voor de economie in zijn geheel een ramp want ik niet alleen maar iedereen opgeteld die steeds minder en minder kunnen uitgeven, levert een nationale en wereldwijde catastrofe op.

Bezuinigen, bezuinigen, bezuinigen is een enorme mindfuck die ons d.m.v. propaganda aangepraat wordt en die de politieke public relations fabriek al zeker sinds de jaren '70 ons probeert te verkopen. Tot op vandaag zijn er regeringen (lees: dictaturen) aan de macht in Nederland die deze gedachte voorstaan in plaats dat we zien, realiseren en begrijpen dat er eerst geld IN zal moeten worden gepompt wil de locale, nationale en wereldeconomie op gang komen.

Als het loon dat ik dien te krijgen voor de baan van postbezorger die ik uitvoer uitbetaald zou boven op de € 880,= zou ik nog een enigszins fatsoenlijk (over)leven kunnen leiden, maar neen dit wordt weggetaxeerd wat eigenlijk inhoudt dat ik geen loon krijg voor mijn werk. Zou jij werken voor geen loon in een wereld waarin alles draait om geld? In alle zelfeerlijkheid, nee tuurlijk niet. Met het loon erbij in plaats van eraf zou ik uitkomen op zo rond de € 1080,=! Dat is toch gewoonweg krankzinnig mijn hele loon weg te taxeren. Trouwens, ik weet niet of ik dat woord in de juiste context gebruik maar ik bedoel de belasting wordt zo gebruikt om mijn loon af te romen richting vage partijen. Vandaar ook dat in het Leefbaar Inkomen gegarandeerd systeem het minimumloon dubbel het basisinkomen is. Er komt geld bovenop het 'standaardbedrag' van de basisinkomengarantie. Dat is nog eens een flinke injectie in het systeem dat de janboel vlot gaat trekken.

Equal Life Foundation Verklaring van de Rechten van de Mens
15. Alle Gelijke Rechten van Leven worden gegrondvest op het principe dat alle Levende Wezens bedeeld zijn met de onvervreemdbare rechten van zelfbeschikking en de fundamentele garantie van de minimum-kwaliteiten van het leven. Dergelijke verzekeringen worden vervuld door het beschikken over de levensbenodigheden zoals geschikte voeding, kleding, onderdak, toegang tot informatie en onderwijs, vorming voor het ontwikkelen van de capaciteiten om hun levens en gezinnen te onderhouden en ondersteunen, om geïntegreerd te leven in hun sociale, economische, familiale, gemeenschappelijke, culturele, nationale en mondiale relaties - opdat allen, gelijk als één, samenstaan om deze basis van Gelijk Leven voor Iedereen werkelijk te maken als het meest fundamentele Gelijk Recht.

Als je kijkt naar het bedrag dat ik uitgeef aan voedsel zien we een vrij hoog bedrag; dit heeft te maken met de uitvoer van het in artikel 15 van de UVRM van de Equal Life foundation opgetekende beschikking over geschikte voeding. Het principe is simpel, als je iedereen als je lichaam het beste gunt als dat wat praktisch gezond verstand is gun je dat aan jezelf want wat het beste is voor iedereen is het beste voor jezelf.

Zullen we leren te geven wat we willen ontvangen? Zullen we in staat zijn iedereen gelijkelijk te geven? Dat zijn de vragen die we onszelf moeten stellen; dat is de test waar de mensheid voor staat. 
 
Je gaat moeten deelnemen in alles, want je kunt iets niet sturen dat afgescheiden is van jou. Je moet de verantwoordelijkheid nemen voor alles wat hier is: het geldsysteem, het politieke systeem, het oorlogssysteem, het onderwijssysteem.

Je hebt op te staan ​​binnen het, als het, stuur het.
Zie meer klik hier 

3 opmerkingen:

 1. wat een waanzin om een mensenleven zo af te knijpen. Terwijl de bijstand maar een pietsie op de totale begroting van Nederland is, kan makkelijk hoger zijn. Heeft geen prioriteit???
  Bedankt voor je openheid hierover.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waarom heeft iemand een kpn 3in1 én een tele2 abonnement nodig? Dat scheelt 38 euro waarmee ze op 42,11 euro per maand over uitkomt. Verder is het natuurlijk moeilijk rondkomen met een wwb uitkering, dat begrijp ik zelf ook heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt blijkbaar het hele punt gemist. Het is niet de bedoeling bezuinigingstips te gaan geven hier. Ik zou aanraden het nogmaals te lezen om het te begrijpen. En ook de links in deze pagina te bestuderen om te leren zien hoe wij en het systeem moeten veranderen. Dat dit uitkeringensysteem z.s.m. moet stoppen om onszelf te transcenderen naar een leefbaar inkomen gegarandeerd systeem.

   Verwijderen