dinsdag 11 maart 2014

Dag 443 Jeeeeezus, ik heb ingevroren eendagskuikens gekocht! (vervolg)

Naar aanleiding van mijn blog Dag 442 Jeeeeezus, ik heb ingevroren eendagskuikens gekocht! heb ik mijn DIP Pro buddy wat vragen gesteld om hier zeker te zijn wat of wat is.  
Deze vragen zond ik haar:
1) wat was het moment dat ik me realiseer wat ik gekocht heb? of eigenlijk wat was het moment in de winkel dat de verkoopster me zegt dat het eendagskuikens zijn en ik me niet realiseer wat dat zijn? is dat afscheiding van wat hier is?
2) moet ik dit kunnen, die kuikens eruit pakken en net zolang vergeven/erdoorheen ademen tot ik er comfortabel mee ben?
3) kan ik dit beter niet meer kopen of is dat onzin/zelfonoprecht/hypocriet?
Haar antwoorden:
1.  Dat was een kwestie van woordenschat in dat het woord geen specifieke definitie voor je had. Dus – wat je kan doen wanneer je niet helemaal zeker bent over wat iemand bedoelt met een specifieke term, dan kan je het gewoon vragen, zodat je zeker bent dat de communicatie duidelijk is.
2.   Lol, ik zou zeggen – schrijf wat en doe zelfvergeving over de reacties eerst om te zien wat er zich achter de reacties schuilt en zodat het voor jou duidelijk is waarom je het wel of niet doet.
3.   Het antwoord hierop zal voortvloeien uit wat uit je schrijfsels komt.
Mijn perspectief is het volgende: momenteel is het nodig dat we eten. Mensen, dieren, planten – het is een continu consumeren van andere levensvormen. Als je geen reactie hebt met je kat lever te voeren – een bepaalde levensvorm – maar wel om je kat kuikens te voeren – vanwaar het verschil? De kuikens worden gedood of je ze nu koopt of niet. Op de farm, wanneer we hanen moeten doden omdat de verhouding tussen hanen en hennen niet meer gebalanceerd is, dan eten wij de hanen – waarom zouden we ze weggooien en dan een andere kip kopen om te eten? Je kat moet eten, de kuikens zijn voer, de kuikens zijn dood of je kat ze nou eet of niet...


Kwartel met eendagskuiken, maaltijd voor hond

Zelfvergevingsverklaringen over algemene 'winkelzaken'

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet toegestaan en aanvaard heb dat als ik niet zeker ben wat iemand bedoelt met een specifieke term niet gewoon te vragen wat hij/zij bedoelt om zo zeker te kunnen zijn van de communicatie.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb geen tijd in durven te nemen van de verkoopster omdat er mensen bij de kassa staan te wachten - en hierin vergeef ik mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard angst te ervaren voor dat de mensen gaan staan zuchten en opmerkingen maken en dus in wezen bang ben voor mijn eigen reacties.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb te denken geen tijd te mogen vragen aan een verkoper omdat ik de dingen die ik koop niet veel geld opleveren.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb een afweging te maken tussen hoeveel een product of dienst kost en de hoeveelheid tijd die ik dan schijnbaar mag gebruiken.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb herinneringen vast te houden waarin ik me weggekeken voel omdat ik niet veel geld kom geven.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb in een moment te reageren op tijd - en hierin vergeef ik mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb mezelf minderwaardig te maken binnenin mezelf, mezelf te verminderen, terwijl alles wat nodig is een ademhaling is, een vrijmaken, een informatie verkrijgen, vragen stellen, een verzekeren dat ik volledig begrijp wat het is dat ik nodig heb om te doen, zijn, leven en uitdrukken.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb mezelf tot een karakter te maken dat geen tijd van anderen wil vergen als tegenwicht van mensen die heel veel tijd van anderen vergen - en hierin vergeef ik mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb op mensen te reageren die veel tijd vragen van anderen en mezelf zo te verminderen, manipuleren en saboteren als wie ik ben binnenin mijn reacties.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb een superioriteitskarakter te creëren in en als het oordelen dat mensen veel tijd van anderen vragen.

Zelfvergevingsverklaringen over de kuikens

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb een angst te ervaren voor het vastpakken van de donzige koude harde kuikens - en hierin vergeef ik mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb mezelf te programmeren met een angst op basis wat ik met mijn vingers voel.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb een weeïg gevoel in mijn maagstreek te ervaren.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb weerstand te ervaren bij het uit de verpakking pakken van de kuikens.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb blijkbaar een verschil te maken tussen de ingevroren eendagskuikens en ingevroren verwerkte vlees terwijl het allebei gedode dieren zijn - en hierin vergeef ik mezelf dat ik mezelf niet toegestaan en aanvaard heb te zien, realiseren en begrijpen dat het in wezen hetzelfde is maar omdat ik bij het verwerkte rauwvleesvoer blijkbaar niet meer zie wat het dier was qua vorm en vacht dit blijkbaar 'oké' is voor mijn geestbewustzijnssysteem.

Zelfverbintenissen

Ik stel mezelf ten doel te realiseren dat mijn geestbewustzijnssysteem aangaat/activeert op het met mijn fysieke ogen zien van vormen en kleuren en voelen van de vacht van de kuikens.

Ik stel mezelf ten doel gelijk te gaan staan aan de huidige toestand in de wereld als dat we bestaan en altijd bestaan hebben als consumenten van andere levensvormen.

Ik stel mezelf ten doel verder te onderzoeken wat ik 'eng' vind/ervaar van het vastpakken van de dode kuikens.

Ik stel mezelf ten doel te stoppen angst als energiereactie te produceren omdat ik mezelf realiseer dat ik de onbewuste geest oplaad en alles dat in deze wereld bestaat.


 Emoties, reacties/emotionele reacties zoals woede, frustratie, haat, angst - is ENERGIEreactie geproduceerd door een Geest/Bewustzijn en mensen zijn constant- continu in feite bestaande in/als deze LEVENDE VERKLARING van het accepteren en toestaan ​​van ENERGIE als emoties en gevoelens, in feite, om de overhand over je te krijgen, je GEWAARZIJN.
~ Sunette Spies


4 opmerkingen:

 1. Vergeef me, Nederlands is niet mijn moedertaal. Ik had een zeer sterke reactie van uw post. Bedankt dat je me dat. We nodig hebben om te eten en te ondersteunen onze lichamen. Ik denk dat ik ben niet zeker weet waar mijn principes staan ​​voor de manier waarop we eten. Ik vraag me af, "moet ik verbruiken slechts dieren die gedood worden op een humane manier?" "Hoe zit het met de leeftijd waarop zij worden gedood?" Het maakt niet uit of we kiezen om het vlees van een oudere koe of een pasgeboren kuiken eet, zal de handeling van het niet eten van een bepaald vlees niet de realiteit dat de dieren zijn gedood veranderen. Maar, ik denk dat we stemmen voor wat blijft bestaan​​, dat wil zeggen, voor wat we accepteren en laten met onze koopkracht. Grote steun hier, bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je Nederlands is prima te begrijpen. Ik had ook een reactie, zij het een milde. Het verandert inderdaad de realiteit niet of we het wel of niet eten en ongeacht de leeftijd waarop de dieren gedood worden. We zullen als mensensoort moeten evolueren naar het consumeren van dieren pas als ze een natuurlijke dood zijn gestorven en een communicatie met hen zien op te bouwen.

   Verwijderen
 2. In je vorige blog schreef je dat je ontbijt voor de poes ging kopen: lamshart. LAMShart - wat is het verschil met eendagKUIKENs?

  BeantwoordenVerwijderen