Dag 530 Zelfcorrecties Persoon 1 en 2 met betrekking tot seks, intimiteit en (angst voor) afwijzing

Hier ga ik verder met de zelfcorrecties van persoon 1 en persoon 2 m.b.t. Dag 529 Zelfvergevingen Persoon 1 en 2 met betrekking tot seks en (angst voor) afwijzing 

Wanneer en als ik mezelf in en buiten relaties bevestiging zie zoeken via seks - stop ik en adem ik - ik sta mezelf niet toe bevestiging van mezelf te zoeken via seks omdat ik me realiseer dat 'seks' macht over me – en van me – heeft gehad. In plaats - assisteer en ondersteun ik mezelf in het veranderen van de seksualiteit van slavernij naar vrijheid en geef ik mezelf permissie intiem te leren zijn met mezelf – zelfintimiteit is de sleutel tot mezelf.

Wanneer en als ik mezelf een zelfsabotagemechanisme/-patroon in relaties zie creëren met betrekking tot de seks/affectie/seksuele intimiteit waar ik gehoor geef aan wat de ander wil - stop ik en adem ik - ik realiseer me dat ik zelfsabotage en sabotage van de relatie in stand blijf houden doordat ik me niet gewaar word/wil worden van mijn onderstromingen als onderliggende angsten die me subtiel beïnvloeden zonder dat ik het zie. In plaats - onderzoek ik de onderliggende angsten en leer ik te blijven staan en verwoorden/uitdrukken wat het beste is voor mij in dat moment.

Wanneer en als mezelf realiseer het als een afwijzing te ervaren/voelen wanneer ik op seks of fysieke intimiteit aanstuur en ik het verlangde niet krijg van mijn partner in DAT MOMENT - stop ik en adem ik - ik realiseer me dat ik seks en intimiteit mijn obsessie, verdrukking en onderdrukking heb laten worden. In plaats - stop ik mezelf te beoordelen en deze beoordeling te gebruiken om een ander buiten mezelf nodig te hebben om van me te houden, me te waarderen en me te adoreren, omdat ik het kennelijk zelf niet kon en kan.

Wanneer en als ik mezelf realiseer in mijn geest de woorden/backchat "hij/zij vindt me niet leuk" te produceren/toe te staan - stop ik en adem ik - ik realiseer me dat ik dit in en als geest/wezenlijkheid/lichaam naar mijn omgeving ga resoneren met als uiteindelijke resultaat dat hij/zij me inderdaad niet leuk vindt volgens het principe van het versleutelen van communicatie en het programmeren van relaties. In plaats - aanvaard ik mezelf als leuk als uitdrukking van mezelf als liefde voor mezelf.

Full what is sex physical self movement vs mind experience part 26


Wanneer en als ik mezelf ervoor zie 'kiezen' mijn partner de seks/kussen/knuffels te geven waar hij/zij op aanstuurt/om vraagt vanuit het uitgangspunt van energie/dwang - stop ik en adem ik - ik sta mezelf niet meer toe te bezwijken voor iets wat me opgedwongen wordt omdat ik weet dat ik doe omdat hij/zij anders kwaad kan worden van de afwijzing. In plaats - onderzoek ik mezelf wat voor angst me beheerst en assisteer en ondersteun ik mezelf en de ander bij het doorwandelen van de constructie van afwijzing.

Wanneer en als mezelf realiseer dat ik door angst word bewogen in en als het 'kiezen' in te gaan op de avances van mijn partner die uit energie geboren zijn - stop ik en adem ik - ik realiseer me dat mijn uitgangspunt ook energie is - een angst voor afwijzing van wat als ik niet alles doe wat de ander vraagt/wenst/behoeft. In plaats - stabiliseer ik mezelf in het moment dat ik merk dat de seks/intimiteit geen natuurlijke expressie is en blijf ik staan in vastberadenheid wat ik zelf wil en zie.

Wanneer en als ik mezelf zie deelnemen in angst voor afwijzing hetgeen altijd angst is voor mijn eigen reacties op wat als de ander het niet pikt dat ik hem/haar de seks/knuffels/kussen onthoudt - stop ik en adem ik - ik realiseer me dat als de relatie afhangt van seks de relatie nooit echt is geweest en dat als de relatie beëindigt wordt het uitgangspunt sowieso alleen seks was. In plaats - blijf ik staan binnen het besef dat wat ik wil ook overwogen dient te worden door een partner en ik me niet aldoor hoef te voegen. Ik realiseer me dat seks als behoeft en seks als verplicht nummertje niet werkelijk een natuurlijke expressie van zelf als seks zijn.

Wanneer en als ik mezelf in in en als het behagenkarakter zie stappen/deelnemen - stop ik en adem ik - ik realiseer mezelf de ander te 'willen' behagen om de reacties/ophopende energie/energieuitbarstingen van de ander uit de weg te gaan, omdat ik bang ben de ander te verliezen als deze afwijzing ervaart en dus 'akkoord' te gaan met de deal om deel te nemen in hetgeen verlangd wordt door mijn partner. In plaats - ga ik trouw leren zijn aan mezelf en geef ik in zelfoprechtheid aan wat mijn ervaring is/wat ik (niet) wil.

Wanneer en als ik mezelf realiseer in en als de constructie/mindcyclus van afwijzing/angst voor afwijzing te bestaan - stop ik en adem ik - ik realiseer me dat ik seks en intimiteit met een ander fundeer in het uitgangspunt van angst/energie. In plaats - geef ik mezelf een woord dat ik kan leven s van als een uitdrukking van mezelf als Leven als één en gelijk. 

Wanneer en als ik mezelf realiseer mezelf urenlang - zoals een hele ochtend of middag of avond - bezig te kunnen houden met het jagen op de ander in en omwille van het krijgen van aandacht/kussen/seks/knuffels - stop ik en adem ik - ik realiseer me dat ik vertrek vanuit het uitgangspunt van een emotionele afhankelijkheid/behoefte. In plaats - plaats ik de aandacht op mezelf in en als de adem en zorg ik voor mezelf dat ik comfortabel ben met mezelf, mijn lichaam en mijn omgeving.Ik stel mezelf ten doel te zien, realiseren en begrijpen welk een mezelf verdringen/zelfcompromittatie er bestaat in de handeling van verlangen, willen en behoeven anderen te behagen.

Ik stel mezelf ten doel te zien, realiseren en begrijpen wat het uitgangspunt in de Geest is in het willen, behoeven en verlangen anderen te behagen.

Ik stel mezelf ten doel te zien, realiseren en begrijpen wat de mentale en fysieke consequenties zijn van het willen, behoeven en verlangen behagen van anderen.

Ik stel mezelf ten doel te leren hoe seks in een relatieovereenkomst gebruikt kan worden om te assisteren en ondersteunen bij het versnellen van het proces van het stoppen van de geest.

Ik stel mezelf ten doel mijn zelfmisbruik en zelfsabotage te onderzoeken binnen relaties.

Ik stel mezelf ten doel mezelf te ondersteunen zelfsabotage te identificeren in mijn gedachten, emoties en gedrag in mijn dagelijkse leven.

Ik stel mezelf ten doel te onderzoeken hoe zelfsabotage momenten van zelfexpressie blijkt te beïnvloeden wanneer ik bezig ben iets te doen.

Ik stel mezelf ten doel om te zien hoe vaak ik door de dag heen eigenlijk deelneem aan zelfsabotage.

Ik stel mezelf ten doel mezelf te ondersteunen te veranderen van mezelf saboteren naar mezelf toestaan mijn expressie te vinden.

Ik stel mezelf ten doel te kijken wat het is dat bepaalt dat ik in de val van zelfsabotage val of doe wat het beste is voor mij op dat moment.


Ik stel mezelf ten doel mijn relatie met het woord afwijzing te onderzoeken en dit 'SLECHTE' WOORD in mijn leven te gebruiken zonder het te leven. 

Ik stel mezelf ten doel een ander woord te leven.

Ik stel mezelf ten doel te zien, realiseren en begrijpen dat het polariteitenpaar 'angst' - 'verlangen' ervan houdt zichzelf in stand/leven te houden omdat het energie voor de geest oplevert zodat ik nooit werkelijk mezelf kan ervaren en mij met de ander.

Ik stel mezelf ten doel aan te tonen dat er een verschil is tussen relatieovereenkomsten en relaties - en wat het verschil is tussen seks binnen relaties en seks binnen overeenkomsten.

Ik stel mezelf ten doel gebruik te maken van het Desteni I Process en organische spiercommunicatie om zelf te assisteren en steunen één en gelijk te worden als het fysiek, door seks.

Ik stel mezelf ten doel het belang van zelfcomfortabiliteit aan te tonen in en als het fysieke lichaam, bij de seks.


Praktisch perspectief op het wandelen in een relatieovereenkomst, één en gelijk, evenals de seksuele expressie die in staat is om zich te openen vanuit deze stabiele basis als overeenkomst.

Ondersteuning over hoe zichzelf te assisteren en te ondersteunen in het veranderen van de seksualiteit van slavernij naar de vrijheid. Blijvend perspectief gevend over wat er allemaal mogelijk is binnen seks tijdens het wandelen van een overeenkomst.


When it's about sex,

the boy/girl becomes the ex.Reacties

Populaire posts van deze blog

Weerstand is een Gids op je Reis van Zelfverandering

Dag 536 Zelfcorrecties in relatie tot reacties op gewelddadigheid/achterbaksheid in omgeving - deel 2

Dag 570 Tijd, Verantwoordelijkheid en Beperking in Relaties