maandag 28 oktober 2013

Dag 395 Seks, een Overeenkomst/Agreement met Mezelf

Lees voor context de mini-seksserie die ik met mezelf gewandeld heb:
Dag 391 Wanneer Verlangens Overweldigend Worden - Atlantiërs' Ondersteuning 
Dag 392 Verlangen, Relaties en Seks - Verlangen is als een Klein Kind
Dag 394 Verlangen, Relaties en Seks - Verlangen is als een Klein Kind (vervolg)

Toen ik vanochtend aan het douchen was had ik ineens de realisatie hoe ik de kwestie of ik nou wel of niet gewoon met een random mannelijk wezen die ik leuk vind seks kan gaan hebben ging stoppen. Ik hoorde van M. dat Bernard zowiezo gezegd had 3 maanden te 'wachten' met het beginnen met seks met een 'overeenkomstpartner' (agreementpartner). Dat klonk me wel bekend in de oren; ik begon in de relaties die ik heb gehad pas na lange tijd aan seks als ik degene wat had leren kennen 'of het veilig' was zeg maar. 


Toen ik erbij optelde dat om seks te kunnen hebben met elkaar en te bewegen als één in en als de seks de man een bepaald niveau van training moet hebben gehad van me waarin hij ten eerste zichzelf stopt te projecteren op mij en ten tweede waarin het stoppen van de deelname in gedachten/gevoelens/emoties al een aanvang heeft genomen of hij zich althans door mij wil laten ondersteunen in de realisatie hiervan, van zichzelf. Ik zag dat als ik dat voor mezelf wil dat ik mezelf acht als leven en zo ook geen verlangenenergie creëer om met een random iemand seks te gaan hebben. Dit gun/geef ik mezelf, dat ik niet een seksrelatie met iemand aanga die buiten zichzelf is gekeerd door deelname in allerlei verbeeldingen/plaatjes/gevoelens etc. waardoor het bewegen als één in de seks onmogelijk is. Dat is het niet waard. Seks op basis van gevoelens en plaatjes en dergelijke is afgescheidenheid van hier, van elkaar en is erg onprettig en schadelijk.

Dit is dus hoe ik met praktisch gezond verstand kan stoppen met het hebben/creëeren van seksuele verlangens. En met deze realisatie werd het ook stiller in me. Ik vond bevrediging in mezelf in de realisatie van dit punt van zelfovereenkomst in eenheid en gelijkheid met mezelf. Mocht ik weer in een verlangen/seksplaatje/seksherinnering raken en energetisch opgeladen worden, dan wijs ik mezelf op het feit dat als we niet getraind zijn/trainen in eenheid en gelijkheid met onszelf als ons lichaam te leven dat dit ook in de seks niet mogelijk is. Dus onzinnig en het zal onbevredigend zijn... 

1 opmerking: